Hommikusöögid

Pereköögi kartulipannkoogid

Keskmine hinne: 2.44 Allikas: 100 rooga
Kartulipannkooke võid valmistada nii keedetud kui värsketest kartulitest.
Valmistusaeg:

valmistusaeg 15 minutit+ praadimine

Kogus: 1 portsjon
Koogid maitsevad hästi koos singikastme või lihtsalt hapukoorega.
Riivi ja koori kartulid, haki sibul. Klopi lahti munad, lisa sibul, kartul, jahu ja maitseained ning sega ühtlaseks. Küpseta pannil õlis väikesed koogid, praadides neid mõlemalt poolt 2-3 minutit.
Kastmeks sega omavahel hapukoor või jogurt, majonees, tükeldatud sink, kurgid ja till.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Angela 03.märts 2012 21:16
võiks ise ka tea.
paps ja laps 30.jaan 2012 12:29
Kui paps ja laps on kodus siis on kartulipannkoogid teema :D
puky 09.dets 2010 20:17
Retseptis kirjas , et RIIVI JA KOORI KARTULID -pean ütlema ,et proovige vastupidi-KOORI JA RIIVI KARTULID.ise tulin sellele mõttele...
Maila kokkab 18.nov 2010 15:18
Just tulid pannilt! Soovitan kõigile! Väga lihtne teha ja maitsevad nii-nii hästi;) Tuba nii headlõhna täis:P Proovige kindlasti! Täidavad väga hästi kõhtu ja kastmega veel maitsvamad!
mariseke 17 05.dets 2009 17:43
mina panin singikuubikud taigna sisse.
karima 29.sept 2009 16:57
mina teen kartulipyreest olen ka teinud riivitud toorest molemad on head aga lastele maitses pyreestatult rohkem suitsusingitykkidega ja tilliga lisasin juurde hapukoorekastme hapukurgitykkidega
Sibajalg 08.märts 2008 10:38
Teen tihti kartulipannkooke ja just tooretest kartulitest.Lisan taignasse väikesi singikuubikuid.Lisan-
diks toorsalat hiina kapsa,v.kurgi,papri-
ka,pirni ja rohelise sibulaga Tervislik ja maitsev! Soovitan soojalt!
Klalli 04.veeb 2008 09:40
Mina olen toore kartuli läbi hakklihamasina ajanud.Lisada võib veel hakkliha,seeni.Hapu-
koorekastmesse riivin hapukurgi.
jutita 22.jaan 2008 14:42
Olen ka ainult korra teinud kartulikotlette ja ka toored kartulid riivisin,maitselt olid väga head ,küpsetamisega oli raskusi ei tahnud miskipärast koos püsida aga hea kartulikõrvane küll on, muskaat anab hea maitse.
siirikirikal 22.jaan 2008 14:14
Tooreid kartuleid, palju mugavam riivida ja lõpptulemus maitseb ka paremini.
AnnT 22.jaan 2008 13:59
indrekparli, kas sa kasutasid keedetud või tooreid kartuleid?
indrekparli 22.jaan 2008 12:36
Tegin selle retsepti järgi nädalavahetusel esimest korda kartulipannkooke, kastmeks kasutasin ainult hapukoort. Maitsev ja ülilihtne toit, absoluutselt igaüks saab sellega hakkama! Täiesti arvestatav variant prae lisandiks, valmistamine võtab sama või isegi vähem aega kui klassikaline kartuli keetmine.
1