Hommikusöögid

Kartuliomletipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Anni Arro
Eestlased ei saa üle kartuli, muna ja tilli kooslusest.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
Määri ahjuvorm võiga. Lõika keedetud kartulid viiludeks ja aseta kihiti vormi põhja. Vispelda kokku munad, piim, riivjuust, sool, pipar, hakitud till ja murulauk.
Kalla segu vormi ja küpseta 200-kraadises kuumuses ca 15 minutit, kuni pind on kaunilt kuldne.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kkk 08.juuni 2012 15:43
tegin. 15min on liiga vähe, tahtis ikka 35min saada
pätu 13.veeb 2011 22:15
nii tegin ka peaaegu seda sama vormi, aga lisasin veel praetud hakkliha sibulaga ja kodujuustu.need panin siis kahe kartuli kihi vahele.muna vist panin ka rohkem.kasutan söögitegemisel palju ürdisegu maitseainet ja seega panin ka sellele roale ja lihtsalt vaimustavalt hea söök! see oli nii kerge ja suurepärane.kindla peale jääb see lemmikuks.
katjuhh 20.aug 2010 23:39
Väga maitsev pirukas! Lisasin ka paprikatükikesi :)
Krissu345 24.apr 2009 11:48
Kippus alt tooreks jääma. Kui see välja arvata, oli keskmine.
1