Hommikusöögid

Peekoni-kartulikook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Selles toekas hommikusöögis saate ära kasutada eelmisest päevast jäänud keedukartuleid. Maitseb ennekõike meesperele.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
Lõika peekon ribadeks ja pruunista pannil, tõsta majapidamispaberile nõrguma. Riivi kartulid jämeda riiviga, haki sibul. Kuumuta kartulit-sibulat samal pannil mõõdukal tulel aeg-ajalt segades 5-6 minutit. Maitsesta soola-pipraga.
Klopi munad lahti, sega hakitud peterselliga. Tõsta peekon pannile kartulite peale ning kalla üle munaseguga. Keera kuumus väiksemaks ja lase kartulikoogil 5 minutit küpseda. Keera taldriku abiga ringi ning küpseta teiselt poolt 3-4 minutit. Serveeri soojalt koos tomatisalatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kertu Kaljuveer 01.okt 2010 07:25
Taas üks tore hommikusöök!
1