Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Peekoni-kartulikook

Hommikusöögid

Peekoni-kartulikook

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Selles toekas hommikusöögis saate ära kasutada eelmisest päevast jäänud keedukartuleid. Maitseb ennekõike meesperele.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
140 g suitsupeekon
6 tk keedetud kartulid
1 tk Sibul
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar
2 tk Muna
0.5 dl hakitud lehtpetersell
Lõika peekon ribadeks ja pruunista pannil, tõsta majapidamispaberile nõrguma. Riivi kartulid jämeda riiviga, haki sibul. Kuumuta kartulit-sibulat samal pannil mõõdukal tulel aeg-ajalt segades 5-6 minutit. Maitsesta soola-pipraga.
Klopi munad lahti, sega hakitud peterselliga. Tõsta peekon pannile kartulite peale ning kalla üle munaseguga. Keera kuumus väiksemaks ja lase kartulikoogil 5 minutit küpseda. Keera taldriku abiga ringi ning küpseta teiselt poolt 3-4 minutit. Serveeri soojalt koos tomatisalatiga.

KOMMENTAARID

Kertu Kaljuveer 01.okt 2010 07:25
Taas üks tore hommikusöök!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes