Hommikusöögid

Pitsabatoonid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Maitsvad ja toitvad kuumad saiad. Tomatikastme võib teha juba eelmisel õhtul, siis läheb hommikul söögitegu kiiresti. Võib kasutada ka poekastet
Valmistusaeg:

20 minutit + 15 minutit kastme valmistamiseks

Kogus: 4 portsjonit
Lõika sai horisontaalselt pooleks. Pintselda lõikepinnad õliga ning määri tomatikastmega, riputa üle riivitud juustuga. Lao peale sibularõngad, tomativiilud (soovi korral maitsesta vähese soola-pipraga) ja mozzarellaviilud. Tõsta saiad ahjuplaadile ning küpseta 220'C juures 10-15 minutit, kuni need on kergelt pruunikad ja juust on sulanud. Kaunista värske basiilikuga. Enne serveerimist lõika tükkideks.
KASTE:
Kuumuta pannil õli, lisa nõrutatud tomatikonserv ning kuumuta 10 minutit. Maitsesta purustatud küüslaugu, hakitud basiiliku ja soola-pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa