Hommikusöögid

Suvikõrvitsaomlett

Keskmine hinne: 2.99 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Rikkalikult suvikõrvitsat sisaldavale omletile lisab kohevust Parmesani juust. Ahjus küpsetades tuleb omlett eriti kohev, kuid võib küpsetada ka pannil ja katta panni küpsetamise lõpus kaanega.
Kogus: 2 portsjonit
Kuumuta aji 225 kraadini. Riivi suvikõrvits jämeda riiviga. Klopi munad lahti, sega piimaga ning maitsesta soola ja musta pipraga. Lisa riivitud juust ja suvikõrvits. Kuumuta pannil õli. Vala omletimass pannile ja prae mõni minut. Tõsta pann eelsoojendatud ahju ja küpseta veel 5 minutit, kuni omlett küpseb kohevaks. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marge Kikas 05.sept 2012 21:01
See on super - see on kindel, et suvikõrvitsast on see üks parimatest söökidest.
riima 25.okt 2009 11:40
Tegin väikeste muudatustega - kõrvitsa riivisin peene riiviga, juustu jätsin panemata ja ahju ei pannud. Ülimaitsev ja kerge hommikusöök tuli!
Nipi 14.mai 2009 17:02
Väga kerge ja maitsev toit!
1