Hommikusöögid

Kaerahelbepuder viigimarjadega

Keskmine hinne: 3.44 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Õunamahl ja viigimarjad on sellise pudru maitsestamiseks parim kooslus, seda tänu mahla happesusele ja viigimarjade mahlakusele. Võid siiski proovida ka näiteks valge viinamarja mahlaga ja kuivatatud aprikoosidega.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Aja vesi ja õunamahl potis keema.
2.  Lisa kaerahelbed ja hauta 15–20 minutit.
3.  Lõika kuivatatud viigimarjad neljaks ja lisa pudru hulka. Maitsesta soolaga ja lase läbi haududa, nii et viigimarjad muutuvad pehmeks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Annika 04.okt 2013 08:26
Kui aus olla, siis olid mul ootused selle pudru osas suured ja nüüdseks kukkusid need kolinal kokku :( Kasutasin värskelt pressitud õunamahla ja just sel sügisel kuivatatud viigimarju (tõin Horvaatiast). Lisaks olen maailma suurim kaerahelbepudru fänn. Niisiis: puder ei olnud kahjuks maitsev, kuigi toorained olid minu meelest parimad! Lisasin küll veel indiaanisuhkrut ja steviat, et kõva hapusust vähendada, kuid ei miskit. Lõpptulemus oli see, et kallasime pudru seesamiseemnete ja meega üle ning siis oli okei süüa. Ainult et sellises koosluses enam putru ennast ju tunda polnudki. Nii et kurb, aga rohkem ei katseta õunamahlaga. Samas viigimarjade lisamine tavalisele pudrule on küll hea mõte! :)
StarDust 02.veeb 2010 10:08
Panin õhtul viigimarjad sooja vette ligunema ja hommikul hakkisin pundunud viigimarjad ära ja panin pudru sisse. Ootasin enamat. Tegelikult pidanuksin valama ka selle vedeliku pudru sisse, kuna vedelik oli ise maitsekam kui viigimari. Ehk siis kes ei viitsi pikalt hautada, see kasutagu ka viigimarja leotusvesi ära.
1