NaisteMaailmKroonikatoidutare.eeideesahver.eeajakirjad24.eeraamat24.ee
Hommikusöögid

Pihlaka-riisipuder

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Pudrule võid keetmise ajal lisada ka vanillikauna, mis lisab magusat nüanssi.
Kogus: 4 portsjonit
1.  Aja vesi potis keema.
2.  Lisa riis ja keeda puder.
3.  Poole keetmise ajal lisa rosinad.
4.  Purusta saumikseriga pihlakad, suhkur ja õunamahl.
5.  Sega püree valmispudru hulka ja lase veel paar minutit haududa. Sega püree valmispudru hulka ja lase veel paar minutit haududa.
# Erinevad riisisordid vajavad erineval hulgal vett, vajadusel lisa pudru hulka vett või õunamahla.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kärt 23.jaan 2011 16:33
Proovin järgi :D
1