Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Pihlaka-riisipuder

Hommikusöögid

Pihlaka-riisipuder

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Pudrule võid keetmise ajal lisada ka vanillikauna, mis lisab magusat nüanssi.
Retsept
portsjonile
4 dl vesi
1 dl õunamahl
2 dl pihlakad
1 dl pruun suhkur
1 dl rosinad
2 dl pudruriis
1.  Aja vesi potis keema.
2.  Lisa riis ja keeda puder.
3.  Poole keetmise ajal lisa rosinad.
4.  Purusta saumikseriga pihlakad, suhkur ja õunamahl.
5.  Sega püree valmispudru hulka ja lase veel paar minutit haududa. Sega püree valmispudru hulka ja lase veel paar minutit haududa.
# Erinevad riisisordid vajavad erineval hulgal vett, vajadusel lisa pudru hulka vett või õunamahla.

KOMMENTAARID

Kärt 23.jaan 2011 16:33
Proovin järgi :D
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes