Maitsev ja tervislik! Valmista kanapada šampinjonide ja läätsedega!

Autor: Laura Strandberg
Kui soovid valmistada midagi maitsvat ja samal ajal tervislikku, siis pista kana, šampinjonid ja läätsed potti, lisa köögivilju ja valmis see ongi!
Kogus: Neljale

Valmistamisaeg: 35 minutit

Vaja läheb:

2–3 porgandit

1 küüslauk

1 sibul

1 paprika

oliiviõli praadimiseks

1 spargelkapsas

400 g šampinjone

600 g kanakintsuliha

2,5 dl keedetud läätsi

400 ml vahukoort

maitserohelist

Tee nii:

Puhasta porgandid, küüslauk, sibul ja paprika. Riivi porgandid ja haki peenelt sibul, paprika ja küüslauk.


Prae sibul kuumas oliiviõlis klaasjaks. Lisa pannile riivitud porgandid ja kuumuta veel paar minutit.


Tükelda spargelkapsas õisikuteks ning poolita šampinjonid. Lisa need koos hakitud paprika ja küüslauguga pannile sibula ja porgandi hulka. Kuumuta paar minutit ja tõsta pann kõrvale.


Pruunista kuubikuteks tükeldatud kanaliha kuumas oliiviõlis mõlemalt poolt. Kuumuta pruunistunud liha, kuni see on küps.


Seejärel kalla pannile köögiviljad, läätsed ja koor ning lase hetkeks keema tõusta. Haki peale veidi maitserohelist ja serveeri kohe!

Nipp!

Köögiviljade kasutamisel ole loominguline! Patta sobivad ka suvikõrvits, lillkapsas ja tomatid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa