Juustutoidud

Camembert meega

Keskmine hinne: 3.3 Allikas: 100 rooga Autor: Tiina Lebane
Erinevaid maitseid ühendav prantsuspärane hõrgutis.
Kogus: 4 portsjonit
1. Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Samal ajal jõuad pähklied kuumal ja kuival pannil kergelt röstida ja vajadusel ka puuviljad väiksemaks hakkida.
2. Lõika külmkapist võetud juustud lapiti pooleks, nii et saad kokku 4 tükki.
3. Tõsta juustukettad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja kuumuta 200-kraadises ahjus 2-3 minutit, kuni juustu lõikepind hakkab sulama.
4. Võta juustud ahjust välja ja libista siledapõhjalistele taldrikutele.
5. Jaga juustudele röstitud pähklid ja puuviljatükid ning nirista peale mesi. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jooneratas 22.veeb 2016 17:58
Väga maitsev ja pidulik suupiste.
1