Juustutoidud

Tomati-juustukastmes kartulid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kreemjas juustukaste rikastab kartulite maitset. Eriti hõrk tuleb roog värsketest kartulitest.
Valmistusaeg: 20-40 min

30 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Koori kartulid, värsketelt kaabi ära vaid lahtised koored. Keeda kartulid pehmeks, kurna ja hoia soojas. Kastme valmistamiseks sulata pannil või, lisa hakitud mugulsibul ja roheline sibul ning kuumuta läbi. Lisa kooritud ja tükeldatud tomatid, kuumuta segades 5 minutit. Pane juurde vahukoor, koriander, pune ja köömned, maitsesta soola-pipraga. Viimaks sega ettevaatlikult hulka juust ning kuumuta, kuni see on sulanud. Tõsta kaste kuumadele kartulitele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Tristan 24.sept 2012 12:37
väga hea oli minu arust ka igatahes
Heli 27.veeb 2011 10:33
Väga maitsev!
margit 28.okt 2010 18:17
Mina panin vorstitükke ja seeni sisse,nii maitsev!
Ikvibi 23.sept 2010 13:22
Meile maitses küll väga, olen juba kaks korda teinud. Vahukoore asemel kasutasin kohvikoort või koort pooleks piimaga, muidu saab kole rammus. Pune ja koriandri jätsin ära - ei meeldi nii ülimaitsestatud toidud. Aga köömnemaitse on väga hää - annabki toidule selle õige meki. Juustuks on naturaalne "Merevaik" õige sobiv.
lady T 05.aug 2010 20:20
Maitses, aga ei midagi suurepärast. Ootasin midagi rohkem juustumaitselist, niisiis soovitaksin kartulid tükkideks teha (pärast keetmist) ning laotada veidi riivjuustu enne kui kaste sinna peale sättida. Samuti sobiks kastmesse ka hakkliha :) Esimest korda tundsin kastme puhul puudust lihast!
Kristel.l 30.juuli 2010 10:25
Ei teagi, mis ma ootasin. Kokkuvõtteks tuli välja toit, mis teen siis, kui on järgi keedetud kartuleid ja tahaks kastet peale. Kartulid, sibul ja koor otsa. Pilt vist oli ilus asja juures
ML 27.juuli 2010 16:03
Minule valmistas algul segadust tomatite koorimine... Väike googeldamine aitas hädast välja -> tomatite koorimine aja mingi suvalises anumas nii palju vett keema, et see kataks tomatid - tomateid ära siiski keema pane, enne lihtsalt kontrolli! sinna võib mahtuda üks tomat, aga võib ka mitu korraga. eemalda tomatitel rohelised 'sabad' ja tee alumisele poolele väike ristlõige ning kasta tomatid umbes minutiks keevasse vette ning seejärel kohe külma vee alla. nüüd tuleb koor ilusti lahti :)
Heli 14.märts 2010 10:42
Tõesti lihtne ja maitsev. :Y
okastraat 04.märts 2010 14:10
See toit on nii maitsev ja lihtne valmistada, meil isegi ei tuntud lihast puudust. Aga ma arvan et liha kõrvale teha või singitükke sisse puistada poleks ka keeruline :)
Kristinsööb 23.sept 2009 17:35
Mulle väga maitses, aga elukaaslane oleks tahtnud hea meelega midagi lihast sisse panna.
jumbu 22.sept 2009 11:00
ma tegin seda paar päeva tagasi ja väga hea oli kuna kartulid said ennem otsa sisi järgmine päev makaronidega oli ka väga hea:P
1