Juustutoidud

Juustufondüü siidriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Heas juustufondüüs võiks olla vähemalt kahte sorti tugevamaitselist juustu. Juustu rasvaprotsent peab olema kõrge ja kuivainesisaldus madal.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1.  Riivi juust.
2.  Aseta kauss kuumale veevannile ja vala sinna siider.
3.  Lisa riivitud juust ja lase sel vaikselt üles sulada.
4.  Lisa tärklis ja maitseained. Sega hästi läbi.
5.  Vala segu fondüünõusse, mille all on küünal või põleti.
6.  Serveeri väikeste saiakuubikutega.

NIPP: Kui juustusegu tuleb liiga paks, võid seda pikendada koorega.

IDEE: Kui sa ei pelga küüslauku, siis üks traditsiooniline nipp on fondüünõu seinad küüslauguga üle hõõruda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Thkd 20.nov 2011 12:12
Peab ikka raha olema, et sellist lörpi kokku keeta.
1