Juustutoidud

Soe muraka-juustumaius

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Metsa maitsed Autor: Pille Enden
Lapimaal on leibjuustu ja muraka magustoit lausa visiitkaardiks. Seda magusrooga võid valmistada kahel moel – pannil või ahjus.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Sulata või pannil ja pruunista kergelt. Lõika juust kuubikuteks, tõsta pannile, lisa fariinsuhkur ja kuumuta kuubikuid pöörates. Vala peale vahukoor ja kuumuta läbi – sellest moodustub kaste. Tõsta juustukuubikud taldrikule või kaussi ja nirista pannilt kaste peale. Serveeri murakatega. Magustoidu võid valmistada ka ahjus, pannes kõik samad ained väikestesse ahjuvormidesse ja
küpsetades neid 200-kraadises ahjus 15 minutit, kuni vormid muutuvad pealt õrnalt pruuniks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa