Juustutoidud

Mango-chutney valgehallitsujuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Juust. Avasta. Maitse. Naudi. Autor: Kadri Kroon
Minu chutney retsept on saadud ühe Lõuna-Aafrika veinimeistri emalt, kellel on sellega neljakümneaastane kogemus. Chutney läheb valgehallitusjuustude kõrvale ja leiab kasutust ka muude toitude, sealhulgas hommikuste kuumade juustuvõileibade maitselisandina. Loomulikult pole meil poes mangod nii valmis kui Aafrikas, kuid sellepärast ei maksa muretseda, sest mango-chutney’t saab teha ka rohelistest pooltoorestest viljadest. Ainult suhkrukogust tuleb pisut suurendada.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Koori mangod, eemalda kivid ja tükelda. Haki ingver, sibul, küüslauk ja tšilli. Vala kõik ained potti ja kuumuta umbes 40 minutit tasasel tulel kuni paksu moosi saamiseni. Ära unusta segada ja soolaga maitsestada!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa