Juustutoidud

Pajaroog tofu ja ubadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Naudi tofuga pajarooga kas riisi või saiaga, hästi sobib näteks Gruusia leib, ciabatta, aga ka tortiljad ja taco’d
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki küüslauk ja sibul ning kuumuta pannil õlis.
2. Pudista tofu sõrmede vahel peeneks ja lisa pannile.
3. Kuumuta tofu ja maitsesta mehhikopärase seguga.
4. Vala juurde salsakaste ja oad ning hauta pada umbes 10–15 minutit.
SOOVITUS:
* Pajaroa hulka võid lisada näiteks hakitud suvikõrvitsat ja sellerit.
* Vastavalt sellele, kui vürtsikat toitu eelistad, vali ka maitseained – Eesti poodides müüakse nii mahedaid kui ka väga vürtsikaid salsasid ja maitsesegusid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa