Juustutoidud

Fondüü muskaatpähkliga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Fondüüretseptid on valdavalt tärkliselisandusega, mulle meeldib see versioon, mis valmib nisujahuga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sulata kastrulis või ning lisa jahu. Sega, kuni kuumus kastrulis oleva kraami vahutama sunnib. Seejärel vala juurde vein ja keeda kuni tihenemiseni.

2. Võta pott tulelt ja lisa riivitud juust, sega kuni ühtlase kastme tekkeni. Maitsesta muskaatpähkliga ja vajadusel soola, musta pipraga. Hõõru fondüüvormi seinad ja põhi kooritud küüslauguküünega ning vahetult
enne serveerimist vala sisse kaste.

3. Paku dippimise jaoks kõrvale erinevaid saiatooteid. Röstimine teeb need kastme kättesaamisel vastupidavamaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa