Juustutoidud

Kitsejuustu-pohlasaiad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Mari-Liis Ilover
Bruschetta-tüüpi krõbesaiad sobivad hästi pidulikumale suupistelauale, eelroaks või kergeks eineks. Võimaluse korral kasuta koorikuga kitsejuustu, see ei valgu sulades saialt maha. Rubiinidena säravad vitamiinipommidest granaatõunaseemned ning kuldne mesi on talvisel viirusteajal asendamatud!
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Rösti hakitud pähkleid kuumal kuival pannil paar minutit. Määri saiaviiludele õige vähe oliiviõli.

2. Lõika kitsejuust 10 viiluks. Jaota saiadele ja tilguta juustule mõned tilgad oliiviõli. Küpseta 200kraadises
ahjus umbes 7 minutit, kuni sai on krõbe ja juust veidi sulanud. Võta ahjust välja.

3. Tõsta saiadele törtsudena pohlamoosi. Raputa peale röstitud pähklid ja nirista mett. Jahvata saiadele veskist musta pipart. Kaunista granaatõunaseemnete ja tüümianioksakestega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ingrid 15.aug 2014 09:40
Kitsejuustu saiad pohladega
1