Juustutoidud

Juustusuflee sinihallitusjuustusalatiga

Keskmine hinne: 4.03 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Suflees saab edukalt ära kasutada kappi seisma jäänud juustud. Suflee serveerimine peab küll kähku käima – otse ahjust lauale.
Valmistusaeg: 20-40 min

15 minutit + 18–20 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Sulata kastrulis või. Määri 4 väikest vormi sulavõiga ja riputa üle jahuga.

2. Sega sulavõi hulka ülejäänud jahu ja kuumuta segades läbi.

3. Vala kastrulisse piim ja kuumuta, kuni kaste pakseneb. Lisa 2/3 riivitud juustust ja sega, kuni see ära sulab.

4. Lase pisut jahtuda, sega hulka ülejäänud juust, creme fraiche ja munakollased. Maitsesta muskaatpähkli ja Cayenne’i pipraga.

5. Vahusta munavalged ja sega õrnalt juustusegusse.

6. Tõsta segu vormidesse ja küpseta 190-kraadises ahjus 18–20 minutit, kuni sufleed on kerkinud ja kuldset
värvi.

7. Suflee küpsemise ajal klopi kokku salatikastme ained. Lõika sinihallitusjuust ja pirnid viiludeks, sega kõik salati komponendid.

8. Serveeri suflee kohe ahjust võttes, lisandiks värske salat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa