Juustutoidud

Krõbedad juustupallid

Keskmine hinne: 2.44 Allikas: Vanaema kokaraamat
Krõbe juustusuupiste.
Kogus: 4 portsjonit
Sega vahustatud võile juurde riivitud juust, tomatipasta ja pipar. Lisa maisihelbed ja jahu juustu-võimassile ning sega kõik hästi läbi. Tõsta teelusikaga küpsetuspaberiga kaetud plaadile väiksed pallikesed ja küpseta 180ºC juures krõbedaks.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Rannu 14.sept 2012 19:49
Kui kaua läheb aega tegemiseks. Mul vaja kooli jaoks teada :)
t2msk 12.veeb 2011 14:15
Ei tea mul küll eriti head ei tuld. Jahu maitsega.
.... 12.okt 2010 00:59
Tere kas keegi on teinud fritüüris? oskaks soovitada kuidas parem oleks teha pole ise proovinud muidu münusalt head
mikku. 23.aug 2010 14:15
Nendest aint toitukski:D:D:Y
kadi 27 30.juuni 2010 11:16
Nähtavasti on läinud retseptis sassi ja üks null maisihelvestele juurde pandud :) Ise pole proovinud kuid retsepti vaadates paneks maisihelbeid ja jahu vähem ja juustu ja võid rohkem ning maitsestada prooviks erinevate asjadega- näit lisada veic hallitusjuustu osadele, teravamat tomatikastet teistele ja näit sinepi-mee kastet kolmandatele- saaks huvitava assortii ja maisihelbed võiks tõesti pisut purustada. Aga eks igaüks proovib ise oma fantaasia järgi katsetada :)
Gleissy 03.märts 2010 08:53
eem...huvitav et keegi siin seda maininud pole, aga kui ma need kellogsi helbed jahu, juustu ja törts võiga kaussi viskasin ei olnud selest kuivadest helveste hunnikust küll võimalik midagi kokku vormida :O Lisasin siis 1/4 liitrit sooja piima, et helbeid pehmeks saada ja alles siis oli võimalik asja ühtlaseks massiks segada ja midagi plaadile laduda. Muidu maitselt olid päris head;)
ALBERT 22.nov 2009 22:11
PAHA PAHA
hedi111 03.sept 2009 15:50
Täitsa head!
Reeli 15.aug 2009 09:13
Mina olen tavaliselt maisihelbeid purustanud veidi ning tomatipasta asemel kasutanud Felixi ket?upit, tulevad vürtsisemad. Maisihelbeid purustanud ja või veidi eelnevalt sulatanud just seepärast, et pärast oleks hea väiksed pallikesed vormida. Ahjus vajusid küll vahvateks küpsisteks, kuid maitse oli super ja külalised on iga kord retsepti küsinud.
katz 13.aug 2009 16:41
minu arust on need ka supper head. eriti kui tulemas palju külalisis,saab eelmine päev valmis teha:)
mari 04.juuni 2009 19:25
tahaks ka pilti näha. aga see eelolev pilt ei avane. keegi võiks ülesse laadida
Eliis 27.dets 2008 00:37
Peab järgi proovima ;)
Atsinna 06.aug 2008 11:42
1 portsjon on mõeldud ühele inimesele.
sweta 06.aug 2008 11:27
mida tähendab portsjon .. nt 1 portsjon... sis nagu 1 tk yhele inimesele v?
Mary Jane 11.juuni 2008 11:24
Kas riivsai ei sobiks maisihelveste asemel?
11112222 16.apr 2008 20:01
Super head ...
cakes 15.aug 2007 09:21
Kas maisihelbed võiks asendada maisipulkadega?
mouse 26.apr 2007 17:44
täitsa huvitava maitsega ja lhitne valmistada..minul tulid välja sellised..
kkkadri 02.aug 2006 13:39
Tõesti väga head! soovitan kõigile :)
elukas11 03.apr 2006 19:39
päris mõnusad ja krõbedad
Dustape 25.märts 2006 17:40
EESTIMAINE JUUST on kõige söögim söök, ainult sellest võikski elada! JUUSTU pärast võiks kakeldagi!
mammuk 03.sept 2005 13:37
väga head:D
1