Juustutoidud

Nuudlivorm Gorgonzola juustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat.
Nuudlivorm porru ja Gorgonzola juustuga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Keeda nuudleid kergelt soolaga maitsestatud vees 8-10 minutit, kurna ja vala üle külma veega ning nõruta. Puhasta, pese ja lõika 1 cm rõngasteks porru. Sulata potis või ja kuumuta selles kergelt porrurõngaid, vala juurde vein ja hauta veel umbes 3 minutit. Maitsesta soolaga. Kalla pealt ära vedelik ja kuumuta seda koos piima ning créme fraiche´ga teises potis. Murenda kastmesse juust ja sulata pidevalt segades. Lahusta tärklis väheses külmas vees ja paksenda sellega kaste, maitsesta pipraga. Sea rasvainega määritud vormi kihiti nuudlid, porrurõngad ja kaste. Küpseta vormirooga eelsoojendatud praeahjus 220°C (gaasipliidil 3.jaotus) juures umbes 25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marissa666 05.mai 2005 12:17
Gorgonzola juust on minu lemmik, lisasin letšot ja oi oi kui hea sai
1