Juustutoidud

Juustušašlõkk

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Juustušašlõkk kartuli röstikoogiga kukeseenekastmes.
Kogus: 1 portsjon
Ajage juustu-, peekoni- ja paprikatükid vardasse. Praadige kihilist varrast tulisel pannil või lahtisel tulel. Riivige kartulid jämeda riiviga. Maitsestage soola ja maitserohelisega ning praadige siis supilusikasuurused pätsikesed kuumal pannil nagu pannkoogid. Järgmiseks praadige hakitud seened sibulaga, maitsestage soola-pipraga. Kui sibul on klaasjas, lisage koort ja hautage veel veidi. Serveerides tõstke kartulikoogid kihiti seenekastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
õnne 23.okt 2009 17:44
:Y supper
1