Juustutoidud

Porru-brõnsavorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Doonau köök.
Ahjus küpsetatud porru-brõnsavormi serveeri hapukoore ja rohelise salatiga.
Kogus: 1 portsjon
Üleloputatud porruvarred tükelda, keeda 2-3 minutit soolakas vees ja jäta sõelale nõrguma. Pane või, porru, poolpehmeks keedetud maisitangud, piim, sool ja jahvatatud must pipar haudepotti. Kata kaanega ning hauta aeg-ajalt segades nõrgal tulel poolvalmis. Sega porru-maisitangusegu riivitud brõnsa ja lahtiklopitud munaga, tõsta määritud ahjupannile, silu ühtlaseks, määri hapukoorega, piserda sulavõiga ja lase ahjus 20-25 minutit küpseda. Lõika ahjust väljavõetud vorm lahti, kalla peale hapukoort ja kaunista roheliste salatilehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
albert 04.märts 2007 12:59
brõnsa on omatmoodi juust, vaata juusutletti turul - ja seal ta ongi, kohe saida kõrval
pensionär 29.dets 2006 16:01
Mis asi on brõnsa???
1