Juustutoidud

Kodujuustuomlett päikesekuivatatud tomatitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Itaaliapärasele omletile annavad võrratu maitse päikesekuivatatud tomatid ja Parmesani juust. Eriti koheva tulemuse saavutamiseks küpseta omlett ahjus.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta ahi 200°C-ni. Klopi munad lahti ning lisa kodujuust, vesi, hakitud päikesekuivatatud tomatid, sool ja must pipar. Sulata pannil või ja vala segu pannile. Küpseta ahjus või pliidil kaanega kaetud pannil 10 minutit. Serveeri kohe poolitatud kirsstomatite, juustulaastude ja hakitud murulauguga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
ABKT 16.juuni 2011 15:46
päikesekuivatatud tomatid on mu lemmikud ! Omletil oli mõnus kerge maitse!:):Y
Munamaie 20.märts 2010 10:37
Väga hea ja kohev omlett valmib ahjus :)
lauretnsius 18.okt 2009 14:18
väga hea ja maitsev.päikesekuiva-
tatud tomatid annavad omletile mõnusa maitse,tegin pannil
Ziik 04.sept 2009 17:42
unustasin küll vee lisada, aga tõesti väga hea tuli, sööks kõik üksi ära, aga teised tahavad ka:)
1