Uudiskiri Instagram Facebook
 
Õhtusöök

Ahjulõhe väikese tšilli, rabarberi ja ingveriga

Õhtusöök

Ahjulõhe väikese tšilli, rabarberi ja ingveriga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Värske rabarberihake koos ingveri, tšilli ja pruuni suhkruga teeb ka ahjulõhe põnevaks ja uudseks.
Retsept
portsjonile
700 g Nahaga kalafilee (lõhe, forell või mõni valge kala)
1 tk Punase koorega rabarberivars
1 cm jupp Ingver
1 tl Tšillihelbed
1 spl Pruun suhkur
Sool
Must pipar
Haki rabarber või viiluta õhukeselt, haki ka ingver. Tõsta kala küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, maitsesta soola-pipraga. Laota kalale rabarberiviilud, hakitud ingver ja tšillihelbed. Puista peale pruuni suhkrut ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes