Uudiskiri Instagram Facebook
 
Õhtusöök

Ahjulõhe väikese tšilli, rabarberi ja ingveriga

Õhtusöök

Ahjulõhe väikese tšilli, rabarberi ja ingveriga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Värske rabarberihake koos ingveri, tšilli ja pruuni suhkruga teeb ka ahjulõhe põnevaks ja uudseks.
Retsept
portsjonile
700 g Nahaga kalafilee (lõhe, forell või mõni valge kala)
1 tk Punase koorega rabarberivars
1 cm jupp Ingver
1 tl Tšillihelbed
1 spl Pruun suhkur
Sool
Must pipar
Haki rabarber või viiluta õhukeselt, haki ka ingver. Tõsta kala küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, maitsesta soola-pipraga. Laota kalale rabarberiviilud, hakitud ingver ja tšillihelbed. Puista peale pruuni suhkrut ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga