Uudiskiri Instagram Facebook
 
Õhtusöök

Ühepajatoit searibiga

Õhtusöök

Ühepajatoit searibiga

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ühepajatoit on mu suur lemmik olnud kogu elu. Sügisel värsketest juurviljadest valmistatuna maitseb see roog kõige paremini. Mida kauem roog vaikselt haudub, seda maitsvam see saab.

üle 60 min

1 tund 20 minutit

Retsept
portsjonile
800 g Kulinaarne searibi
2 spl Rapsiõli
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
400 g Kaalikas
500 g Kartulid
600 g Porgandid
500 g Peakapsas
0.5 dl Hakitud till
0.5 dl Hakitud petersell
1.2 kl Vesi
Sool
Must pipar
1. Koori juurviljad, tükelda kõik komponendid kuubikuteks.

2. Pruunista ribi paja põhjas õlis mõlemalt poolt.

3. Lisa hakitud sibul ja küüslauk, kuumuta paar minutit. Lisa kaalika- ja porgandikuubikud, kuumuta kuni on kergelt pruunid. Lisa hulka vesi, kartulid ja kapsas. Lisa maitseks soola ja rohkelt hakitud maitserohelist.

4. Hauta tasasel tulel vähemalt 1 tund. Viimistle maitse soola ja pipraga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga