Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Viinerikuklid juustuga

Hommikusöögid

Viinerikuklid juustuga

Maire Suitsu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Retsept
portsjonile
4 tk piklikud kuklid
4 tk kukliga peaaegu ühepikkust viinerit
1 dl tšilliketšup
4 suurt viilu Mozzarella
LISANDIKS
kangikesteks lõigatud värsket kurki
tomatisektoreid
kange sinep
Lõhesta kuklid ja lao nii alumised kui ka pealmised pooled küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri igale kuklile ketšupit. Lõhesta viinerid pikuti nii, et need jäävad ühest servast kinni. Pane raamatukujuliselt avatud viinerid kummuli ketšupi peale ja kata juustuga. Kuumuta 200° juures 10 minutit, kuni juust sulab ja kuklid on kuumad.Tõsta pealmise pooled alumiste peale ja serveeri koos lisanditega.

KOMMENTAARID

YummyCheese 18.sept 2012 18:56
hakkan käsitöö tunnis neid valmistama :D
Anneye 25.jaan 2012 18:09
NII HEA MAITSEGA!:)
gerru 15.veeb 2011 11:33
väga-väga maitsev
annabel 15.veeb 2011 11:31
mu õele ka maises
annabel 15.veeb 2011 11:31
see on väga hea
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes