Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Riisipuder rabarberiga

Hommikusöögid

Riisipuder rabarberiga

Pille Enden Pudrud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kerge puder sobib hästi nii magustoiduks kui hommikusöögiks. Samamoodi võid putru valmistada suvel ka tikrite ja muude hapukate lisanditega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 dl Pudruriis
6 dl Vesi
250 g Rabarber
0.75 dl Pruun suhkur (Demerara või muscovado suhkur)
0.5 dl Hele siirup
0.5 tl Kaneel (jahvatatud)
Sool
Kuumuta vesi keemiseni. Mõõda riis potti, pane kaas peale ning hauta väiksel tulel 20–25 minutit. Lisa õhukeselt viilutatud rabarber, pruun suhkur, siirup, kaneel ja terake soola. Hauta putru veel 10 minutit ehk kuni riis on küps.

KOMMENTAARID

lutiii 10.juuni 2011 11:16
Väga maitsev ja rabarberiga sobivad väga hästi ka teised pudruhelbed. Meie pere igahommikune traditsioon on rabarberist putru keeta, kui teist nii uhkesti käepärast on. :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga