Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Õuna-lusikakoogid

Hommikusöögid

Õuna-lusikakoogid

Epp Mihkels Pannkoogid ja vahvlid
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ümmargused õunatäidisega lusikakoogid on mõnus näks vahepalaks või jäätise ja kaneeliga serveeritult maitsev ja kodune magustoit.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 tk Õun
2 tk Muna
2 dl Hapupiim
Sool
2 - 3 spl Suhkur
2 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
Õli (praadimiseks)
Kaneel (jahvatatud)
Pese õunad ja eemalda südamikud. Lõika õunad 0,5 cm paksusteks ratasteks. Sega munad, hapupiim, sool ja suhkur. Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu ja sega tainas ühtlaseks.
Kuumuta pannil pisut enam õli ja pare pannkoogid nii, et kastad õunaviili taina sisse ja asetad siis pannile. Valmis kookidele puista peale kaneeli.


IDEE: Õuna-lusikakoogid annavad küllusliku koosluse ka vanillise vahukoorega.

KOMMENTAARID

bersan 20.okt 2011 17:11
Väga maitsev!
SinineTibu 09.okt 2011 17:48
Supper head!
ollu17 02.okt 2011 16:53
mõnusad :)
neiu383 29.sept 2011 16:22
Soojana süües tahaksin juurde vaniljejäätist, muidu ei ole midagi erilist. Külmalt süües olid paremad. Lastele aga hea vaheldus tavalistest pannkookidest:)
Liis 25.sept 2011 18:39
väga mõnusad koogikesed!
Sandra 22.sept 2011 15:50
supper head!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga