Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Tomatine guljašš

Hommikusöögid

Tomatine guljašš

Pille Enden Kodused kastmed
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ungaris keedetakse guljašši nn paksu supian, meie pered naudivad heal meele ka guljašši kui lihakastet, kus kartulid serveeritakse eraldi.

40-60 min

Retsept
portsjonile
600 g Sealiha
3 spl Õli või või
3 tk Sibul
3 spl Jahu
4 spl Tomatipasta
1 spl Adžika
Vesi või
4 - 5 dl Puljong
Sool
Must pipar
Tükelda sealiha kuubikuteks ja pruunista koos hakitud sibulaga pannil õlis või võis. Lisa jahu ja kuumuta segades läbi. Lisa tomatipasta, adžika ja vesi või puljong. Maitsesta soola ja pipraga. Hauta kastet tasasel tulel, kuni liha on pehme.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga