Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Lõheliblikad mokakastmes

Hommikusöögid

Lõheliblikad mokakastmes

Angeelika Kang Kohviraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kiirelt
ja lihtsalt
valmistatav
tervislik
kalaroog,
mi-
da
sobib
serveerida
koos jasmiiniriisi
ja värske
salatiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 tk Lõheliblikas
Või (praadimiseks)
Sool
Must pipar
MOKAKASTE
2 tl Rosépipar
0.75 dl Kohv (kange)
1 spl Konjak
2 dl Rõõsk koor 35%-line
Sool
KAUNISTAMISEKS
Rosépipar
Maitseürdid
Küpseta lõheliblikad pannil võis, maitsesta soola-pipraga ning hoia soojas kuni serveerimiseni. Kuumuta purustatud roseepipraid samal pannil, vala peale kohv ja konjak. Keeda paar minutit ning lisa siis koor. Lase kastmel aeg-ajalt segades veel keeda, kuni see veidi pakseneb. Vajadusel kasuta kastmepaksendajat. Maitsesta soolaga. Serveeri lõheliblikaid koos kastme ja keedetud riisiga. Kaunista roseepipra ja ürtidega.

KOMMENTAARID

sibul7 22.märts 2012 10:43
Kohvine kaste tegi eriti hõrguks kogu toidu.
liblikas 14.märts 2012 08:41
Väga hea
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga