Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Suure pere pannikook kaneeliste õuntega

Hommikusöögid

Suure pere pannikook kaneeliste õuntega

Raili Mikk Hommikusöök - hea päeva algus
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kohev mandlimaitseline õunaomlett on kindlasti eelkõige laste lemmik, kuid mis võib suurtelgi olla ühe parajalt magusa päevaalguse vastu. Säilitamiseks see toit pole mõeldud, ahjust välja ja kohe kõhtu!

20-40 min

Retsept
portsjonile
3 tk Suur õun
20 g Või
2 spl Pruun suhkur
1 tl Kaneel
TAINAS
6 tk Muna
1.5 dl Piim
1 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
3 spl Suhkur
0.5 tl Sool
1 tl Vanillsuhkur
Mandlilaastud
1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika õunad õhukesteks sektoriteks.

2. Sulata või ahjus vormi põhjas. Pane vormi õunaviilud, sega võiga läbi ja küpseta 10 minutit.

3. Puista õuntele kaneeli ja suhkrut.

4. Sega omavahel tainaained, kalla pannile ja puista üle mandlilaastudega.

5. Küpseta veel 20 minutit.

Serveeri külma piima ning pohla- või jõhvikamoosiga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes