Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Amarandipuder mandlite ja pohladega

Hommikusöögid

Amarandipuder mandlite ja pohladega

Taavi Arus Tervis Pluss
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Taavi Arus
Retsept
portsjonile
100 g Amarant ehk rebashein (müügil ökopoodides)
0.5 tl Sool
80 ml Vesi
0.5 tk Banaan
20 g Mandlid
10 g Pohlad
2 spl Agaavisiirup või mesi
1. Loputa seemneid sõelal jooksva vee all ja pane potti. Lisa vedelik ja kuumuta kaane all keemiseni, seejärel vähenda kuumust miinimumini. 10–12 minuti pärast on puder valmis.

2. Lisa pudrule magusust agaavisiirupi või meega. Serveeri banaanitükkide, mandlite ja pohladega.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana