Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Porgandipannkoogid

Hommikusöögid

Porgandipannkoogid

Lia Virkus Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Isuäratavalt kauni oranžika värvusega tervislikud pannkoogid on eriti maitsvad soojalt koos hapukoore, mee või moosiga. 
Retsept
4 tk Porgand (keskmised)
5 dl Piim
3 tk Muna
1 tl Sool
Praadimiseks õli ja veidi võid
1 sl Suhkur
3 dl Nisujahu
Pese, koori ja riivi porgandid.  Lisa suhkur, sool, munad, piim ja jahu, klopi hästi läbi ja küpseta võis või õlis ülepannikoogid.




NIPP! Kuidas teha lusikapannkooke?

Kui soovid küpsetada väikseid paksemaid pannkooke, sega kõik ained kokku, va munavalged, ja lase seista pool tunnikest. Vahusta munavalged eraldi tugevaks vahuks ja sega ettevaatlikult taina hulka vahetult enne küpsetama hakkamist. Küpseta väikesed lusikapannkoogid. 

KOMMENTAARID

Maimo 09.jaan 2018 13:19
5dl piim, 3muna ja ainult 1spl jahu? Nagu vähevõitu
Siiri Kirikal 04.jaan 2018 09:27
Suhkru kogus ka nüüd olemas. Aitäh, Anneli! Ja soovitan kindlasti tainast proovida, sest vahel on porgandid nii mõnusalt magusad, et suhkrut polegi vaja :)
anneli 04.jaan 2018 00:42
suhkru kogust ei ole öeldud
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes