Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Teise päeva puder

Hommikusöögid

Teise päeva puder

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Retsept
portsjonile
2 dl Jahtunud kaerahelbepuder
1 dl (Taimne) piim
1 spl Kakaopulber
2 tl Mesi või agaavisiirup
1 spl Külmpressitud oliiviõli
Sool
KATE
1 peotäis Hakitud pähklite-seemnete segu (nt päevalilleseemned, kanepiseemned, kõrvitsaseemned, kinoa, mandlid vms)
1 tl Rafineerimata roosuhkur
1 tl Õli (nt kookosõli)
Tükeldatud banaan marjad vms
1. Rösti seemnesegu paar minutit pannil koos suhkru ja õliga. Lase jahtuda.

2. Lisa pudrule pisut vett ja soojenda segades, puder ei tohiks olla väga vedel.

3. Soojenda piim. Vala puder blenderisse, lisa kakao, õli, magustaja ja vajadusel pisut soola. Lisa pool soojast piimast ja püreesta. Kui puder tundub paks, lisa veel pisut piima. Vala puder kaussi, pudista peale krõbe seemnesegu ning lisa tükeldatud banaan ja marjad, kui neid kasutad. Lisa ülejäänud piim ja lase hea maitsta!

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga