Käik  » Hommikusöögid

Maksakaste

Keskmine hinne: 2.41 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Lihtne ja tervislik kaste
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Lõika maks u 4 cm pikkusteks ja 1 cm paksusteks kangideks ning prae rasvas, lisa hakitud sibul ja kuumuta veel veidi.
Maitsesta soola ja pipraga.
Lisa jahu, kuum vesi.
Lisa hapukoor ja maitsesta kaste. Soovikorral võid lisada ka pool riivitud porgandit. (Porgand annab veidi magusamat maitset).
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pille 07.juuni 2010 11:34
to aliciana - paljast maksa ei tohi liiga kaua praadida, mina lasen sutsu, väga ei pruunistugi (läheb muidu jah puiseks), või siis paneeri maks enne jahu, soola, pipra segus ja prae siis, ning hautada vaiksel tulel!
aliciana 23.mai 2010 14:51
miks mul maks alati tooreks jääb, siuke krõmps selle retsepti järgi:( ma ikka alati hautan potikeses tükk aega, siis alles maks minu jaoks mõnusalt pehme ja söödav
Terts 11.mai 2009 16:05
lisasime koos porgandiga hautamisel ka veidi õunatükikesi ja kaste valmistasime rõõsa koorega. Väga hea ja õrna maitsega lihtne roog.
hopsti 20.mai 2005 13:32
meie pere armastab aga sellist kastet,kuhu jahu ja vett ei panda.praetud maksale ja sibulatele lisatakse hapukoor ja hautatakse ca 10.minutit. söö ja naudi kartulite või makaronidega ! mmmmmm
1