Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Sarvesaiad

Sarvesaiad singi- ja munatäidisega

40-60 min

Retsept
portsjonile
0.5 kg Lehttainas
1 tk Väike sibul
25 g Või või margariin
250 g Keedusink
0.5 dl Hakitud petersell
1.5 tl Sinep
3 tk Muna
Sool
Pipar
Valmistusviis Koori ja haki sibul, pruunista rasvaines. Lõika sink kuubikuteks ja sega peterselli ja sinepiga ning lisa sibulatele. Vahusta munad ja lisa segusse. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika õhukeseks rullitud tainast kolmnurksed tükid, pane segu tainale ning rulli tükid laiemalt poolt kokku. Pane saiakesed küpsetuspulbriga kaetud plaadile, pintselda pealt külma vee või lahti klopitud munaga. Küpseta 200ºC juures ahju keskel 12-15 min kuldpruuniks. 

Märksõnad

sarvesaiadmarje

KOMMENTAARID

huviline nr 2 30.juuli 2012 14:26
kas ilma sibulata on parem,kuna endale sibul ei maitse
huviline 24.juuni 2010 16:23
kas toored või keedetud munad ?
deisy 19.juuli 2009 11:15
:A lahe retsept ja hea:)
Hindaja 19.märts 2009 13:23
jah võib
bimmu 07.dets 2004 10:27
Kas keedetud sinki asemel võib panna muud vorsti. Ja võib panna juustu ka. Juustuga on ju maitsev. Mulle meeldis see retsept.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga