Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Hautatud kanakoivad

Hommikusöögid

Hautatud kanakoivad

Toidutare Toidutare
PrindiSoovita sõbrale
Mehhiko rahvustoit. Kaste kanalihaga.

40-60 min

Valmistamisaeg u 20 minutit + u 30 minutit kanaliha haudub pehmeks.

Retsept
portsjonile
500-600 g kanakoibi
1 suur sibul
1 tk küüslauku
4 tl soola
400 g konserveeritud tomateid
400 g konserveeritud maisiteri
1½ tl tšillipulbrit
vett
(1 sl jahu)
ValmistusviisAseta kanakoivad keedunõusse, peale vala vesi, nii et koivad on kaetud. Lisa sibul, purustatud küüslauk ja sool. Keeda nõrgal tulel kaane all, kuni liha on pehme (30-45 minutit). Tõsta liha veest välja, jahuta, eemalda kondid ning tükelda. Sega tomatid ja mais keedunõus, maitsesta tšillipulbriga ja lisa 1½-2 kl keeduleent. Soovi korral paksenda kastet jahuga, mis segatakse külma vedelikuga. Keevasse kastmesse tõsta tükeldatud kanaliha, kuumuta nõrgal tulel keemiseni.  

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga