Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Tatrapannkoogid

Pannkoogid tatrast

40-60 min

Retsept
portsjonile
60 g tarta- vōi odrajahu
100 g nisujahu
70 g jämedat küpsetusjahu
½ pk vanillikreemi pulbrit
2 tl küpsetuspulbrit
vanillsuhkrut
soola
3 muna
½ liitrit piima
rasvainet praadimiseks
Valmistusviis
Sega omavahel jahud, vanillikreemi pulber, küpsetuspulber, vanillisuhkur ja sool ning tee kuhja keskele lohk.
Eralda munakollased valgetest ja vala kollased lohku ning sega tainaks.
Piim lisa järk-järgult, et ei tekiks klimpe.
Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja sega tainaga.
Kuumuta u 20 cm läbimõõduga pann, sulata 1 sl rasvainet.
Tõsta pannile u 1½ kulbitäit (1/6) tainast ja küpseta koogid.

KOMMENTAARID

Marie 12.sept 2010 01:59
Muideks: pannkoogid tulevad maitsvamad, kui tatratang näiteks kohviveskis ise jahvatada ning siis taignale lisada.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp