Käik  » Hommikusöögid

Safranisai kodujuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat Autor: Toidutare
Väikesed saiakesed
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sulata rasvaine potis, lisa piim, kuumuta u 37 kraadini.
Lahusta pärm soojendatud vedelikus.
Lisa kodujuust, safran, suhkur, sool ja suurem osa jahust.
Sega korralikult.
Lase tainal kerkida soojemas kohas u 40 minutit.
Kerkinud tainast vormi väikesed ümmargused saiakesed, aseta need küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja lase rätikuga kaetult u 40 minutit kerkida.
Määri saiakesed lahtiklopitud munaga.
Küpseta 225 kraadi juures ahju alumises osas u 20 minutit.
Valmis saiakesed jahuta rätikuga kaetult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
MAri 29.märts 2012 21:17
1 gr safranit?! poes müüakse 0,5 grammiseid pakendeid, üks maksab 5 euri umbestäpselt. kallid kuklid! ja kui veel välja ka ei tule!
Karl 07.okt 2011 17:39
Tekkib huvi safrani vastu, kui palju maksab ja kust seda saada võib?
1