Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Maisipuder

Sobib piima, hapukoore ja võiga
Retsept
portsjonile
1 l Piim
0.5 l (või siis piim ja
0.5 l ja vesi)
1 klaas maisitang
sool
1 -2 sl Rasvaine
Valmistusviis
Pese maisitangud külma veega ja leota paar tundi vees või piimas. Pane potiga keema, lisa sool ja keeda tasasel tulel aeg-ajalt segades, kuni tangud on pehmed.

Märksõnad

toidutaremaisipuder

KOMMENTAARID

NurrMarta 03.aug 2009 11:30
Sandra - on olemas ka maisimanna. Täiesti tavalise nisumanna moodi, aga kollane :) Ja valmistatakse nagu mannaputru ikka, aga pigem siiski veega, mitte piimaga. Peaks olema müügil suuremates poodides muude kuivainete juures.
Sandra 03.aug 2009 10:41
Kas see on ainuke võimalus maisipudru tegemiseks? Maisitange peab nii kaua leotama? Kas pole mingit spetsiaalset maisitangude helbeid vms?!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga