Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Salatikaste

Kasutatakse kurgi-, tomati-, rohelise salati, kartulisalati ja vinegreti maitsestamiseks, samuti heeringa garneerimisel jmt.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
175 g taimeõli
150 g 3%-list äädikat
15 g suhkrut
1 g jahvatatud musta pipart
10 g soola
või
100 g taimeõli
200 g 3%-list äädikat
15 g suhkrut
1 g jahvatatud musta pipart
10 g soola
Valmistusviis
Sool, suhkur ja jahvatatud pipar segada äädikaga, kallata üle taimeõliga ja hästi segada.
Enne kasutamist segi kloppida. 
Hea teada!
Hoida tihedalt suletud klaasnõus külmkapis mitte kauem kui 15 päeva.
 

Märksõnad

triinusalatikaste

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool