Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

MAKSAJUURVILJAKASTE

Valmistamisaeg u 40 minutit.
Retsept
portsjonile
300 g veisemaksa
1 sibul
1 porgand
väike tükk juursellerit
25 g margariini või võid
4 dl vett
3/4 tl soola
2-3 sl tomatipüreed
1 ml valget pipart
1/2 tl majoraani või
punet
paksenduseks:
3 sl nisujahu
1 dl piima või
rõõska koort
ValmistusviisLõika maks väikesteks kuubikuteks. Koori ja haki sibul. Kaabi porgand ja koori seller ning riivi need. Pruunista maks ja sibul kergelt pannil kuumas rasvas pidevalt segades. Lisa vesi, riivitud aedviljad, tomatipüree ja maitseained. Keeda kastet u 15 minutit. Sega nisujahu piima või rõõsa koore hulka ning lisa kastmele. Hauta veel 10 minutit ja maitsesta vajadusel.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud kartulid ja segasalat.

Märksõnad

maksajuurviljakaste

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga