Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

MAKSAJUURVILJAKASTE

Valmistamisaeg u 40 minutit.
Retsept
portsjonile
300 g veisemaksa
1 sibul
1 porgand
väike tükk juursellerit
25 g margariini või võid
4 dl vett
3/4 tl soola
2-3 sl tomatipüreed
1 ml valget pipart
1/2 tl majoraani või
punet
paksenduseks:
3 sl nisujahu
1 dl piima või
rõõska koort
Valmistusviis
Lõika maks väikesteks kuubikuteks. Koori ja haki sibul. Kaabi porgand ja koori seller ning riivi need. Pruunista maks ja sibul kergelt pannil kuumas rasvas pidevalt segades. Lisa vesi, riivitud aedviljad, tomatipüree ja maitseained. Keeda kastet u 15 minutit. Sega nisujahu piima või rõõsa koore hulka ning lisa kastmele. Hauta veel 10 minutit ja maitsesta vajadusel.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Keedetud kartulid ja segasalat.

Märksõnad

maksajuurviljakaste

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga