Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

BROILERIMAKSAKASTE

Broilerimaksakaste köögiviljadega. Valmistamisaeg u 25 minutit.

20-40 min

25

Retsept
portsjonile
400 g broilerimaksa
1 tl soola
1 tl paprikapulbrit
1 ml musta pipart
1 sl õli
1 sl margariini
KASTE:
1 sibul
1/2 paprikat
1 väike porgand
1-2 pöidlasuurust juurselleri tükki
1 sl õli
4 dl vett
1 sl nisu- või maisijahu
1 kanapuljongikuubik
1-2 sl tomatipüreed
1 loorberileht
ValmistusviisKuumuta suurel teflonpannil õli ja margariin ning pruunista seal heal kuumusel kiiresti segades broilerimaks. Pane maksatükid potti ja puhasta pann. Koori ja haki sibul. Tükelda paprika. Puhasta ja riivi porgand ning seller. Sega aedvilju pannil kuumas rasvas paar minutit ja vala siis potti. Lisa potti vee hulka segatud jahu, kanapuljongikuubik, tomatipüree ja loorberileht. Sega, kuni kaste kuumeneb ning tõuseb keema. Hauta kastet 10 minutit.ServeerimisviisServeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis, kartulid või makaronid.

Märksõnad

broilerimaksakaste

KOMMENTAARID

... 04.mai 2008 16:20
broileri maksast saab tõesti väga hõrgu roa. Üle ei tohi ainult küpsetada.Kordi parem kui tavaline maks...selline pehme ja suus sulav :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga