Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

AVOKAADOKASTE

Lihtne kaste avokaadost, mis valmina on ilus heleroheline. Sobib kiirsoolatud, suitsutatud või sütel röstitud kala juurde või dipikastmena. Valmistamisaeg u 10 minutit.

kuni 20 min

10

Retsept
portsjonile
2 küpset avokaadot
1/2 dl sidrunimahla
1 tl sinepit
1 sl mett
1 tl soola
1 ml valget pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti väikseim lusikas) või
4-5 purustatud rohelist pipart
1 dl õli
ValmistusviisLõika avokaadod pooleks ja võta kivid välja. Eralda lusikaga koore küljest viljaliha ja tükelda seda veidi. Sega kõik ained mikseri või köögikombainiga ühtlaseks kohevaks kastmeks, mis valmina on ilus heleroheline. Paku kastet kiirsoolatud, suitsutatud või sütel röstitud kala juurde või dipikastmena.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist. LisandidKiirsoolatud, suitsutatud või sütel röstitud kala.

Märksõnad

avokaadokaste

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana