Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

MAKSASTROOGANOV

Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
500 g maksa
soola
pipart
2 sibulat
2 sl jahu
võid
2 dl vett
tomatipüreed
hapukoort
ValmistusviisMaks lõigata 2-3 cm suurusteks kuubikuteks. Tükeldatud sibul röstida võis, lisada maks, praadida segades, kuni see kergelt pruunistub. Maitsestada, segada 2 sl jahuga, valada juurde keeva vett. Lisada maitse järgi tomatipüreed ja hapukoort. Kuumutada kõik läbi, kuid mitte üle keeta. Kui maksakuubik pooleks lõigata ja see pole enam seest roosa, vaid on hall, on maks valmis.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKartulipüree, värske või hapukurk.

Märksõnad

maksastrooganov

KOMMENTAARID

Leimo 15.nov 2009 17:39
Suht hea tuli isegi välja :D
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga