Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Hautatud vasikasüda veini-koorekastmes

Hommikusöögid

Hautatud vasikasüda veini-koorekastmes

Linda Petti Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Vasikasüdame keetmiseks läheb aega umbes 1 tund. Kastme valmistamiseks u 10 minutit.
Retsept
portsjonile
1 vasikasüda
soola
terapipart
1 loorberileht
võid
2 sl jahu
südame keeduleent
hapukoort
1 dl punast lauaneini
Valmistusviis
Süda keeta maitseainetega, selleks kulub umbes tund. Kuumutada jahu võis, lisada südame keeduleem ja keeta umbes 5 minutit, et kaoks jahu toores maitse. Maitsestada kaste hapukoore ja punase veiniga. Tükeldada keedetud süda ja lisada kastmesse, kuumutada keemiseni.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Keedetud riis või pasta.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga