Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Hautatud vasikasüda veini-koorekastmes

Hommikusöögid

Hautatud vasikasüda veini-koorekastmes

Linda Petti Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Vasikasüdame keetmiseks läheb aega umbes 1 tund. Kastme valmistamiseks u 10 minutit.
Retsept
portsjonile
1 vasikasüda
soola
terapipart
1 loorberileht
võid
2 sl jahu
südame keeduleent
hapukoort
1 dl punast lauaneini
ValmistusviisSüda keeta maitseainetega, selleks kulub umbes tund. Kuumutada jahu võis, lisada südame keeduleem ja keeta umbes 5 minutit, et kaoks jahu toores maitse. Maitsestada kaste hapukoore ja punase veiniga. Tükeldada keedetud süda ja lisada kastmesse, kuumutada keemiseni. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis või pasta.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes