Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

Hautatud vasikasüda veini-koorekastmes

Hommikusöögid

Hautatud vasikasüda veini-koorekastmes

Linda Petti Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Vasikasüdame keetmiseks läheb aega umbes 1 tund. Kastme valmistamiseks u 10 minutit.
Retsept
portsjonile
1 vasikasüda
soola
terapipart
1 loorberileht
võid
2 sl jahu
südame keeduleent
hapukoort
1 dl punast lauaneini
ValmistusviisSüda keeta maitseainetega, selleks kulub umbes tund. Kuumutada jahu võis, lisada südame keeduleem ja keeta umbes 5 minutit, et kaoks jahu toores maitse. Maitsestada kaste hapukoore ja punase veiniga. Tükeldada keedetud süda ja lisada kastmesse, kuumutada keemiseni. ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud riis või pasta.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana