Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

BOLOGNA HAKKLIHAKASTE

Hommikusöögid

BOLOGNA HAKKLIHAKASTE

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Veel üks variant Bologna kastmest. Valmistamisaeg u 30 minutit.

20-40 min

30

Retsept
portsjonile
1 porgand
1 sibul
tükk juursellerit (50 g)
300 g hakkliha
25 g margariini
100 g suitsusinki või -rasva
1/2-1 purk purustatud tomateid
1 sl nisujahu
1/2-1 tl punet
veidike muskaati
1 tl soola
1-2 küüslauguküünt
3-4 tl tomatipüreed
50-100 g shampinjone
tilgake rõõska koort
ValmistusviisKaabi porgand, koori sibul ja seller ning riivi jämeda riiviga. Lõika sink kuubikuteks või tükkideks. Lase riivitud aedvili ja hakkliha pannil kuumas rasvas keema ning sega neid puukahvliga. Vala panni sisu potti. Lisa singikuubikud ja purustatud tomatid, mille hulka on segatud jahu. Hauta kastet u 15 minutit ja maitsesta hautamise ajal. Lõpuks lisa kastmele shampinjonid ja tilgake rõõska koort. Serveeri kastet keedetud spagettide või vigurmakaronide juurde.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetus spagettid või vigurmakaronid.

KOMMENTAARID

liilia2 16.sept 2013 15:12
ülihea
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga