Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

SUVISED VIGURMAKARONID

Hommikusöögid

SUVISED VIGURMAKARONID

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Ahvatlevad suvised vigurmakaronid shampinjonide, porru, kabatshoki ja singiga koorekastmes. Valmistamisaeg u 20 minutit.

20-40 min

20

Retsept
portsjonile
150 g värskeid shampinjone
1/2 porrut
1 väike apteegitill (mugul)
100-200 g kabatshokki
2 sl õli või margariini
2 dl vett
1 kanapuljongikuubik
1-2 dl rõõska koort või hapukoort
100 g singikuubikuid
1/2 dl hakitud peterselli
2 ml soola (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
2 sl tshillikastet
ValmistusviisLõika puhastatud shampinjonid viiludeks, porru ribadeks, apteegitill ja kabatshokk väikesteks tükkideks. Lase shampinjonid pannil või laias potis keema, segades neid kuumas rasvaines. Lisa vähehaaval porru, apteegitill, kabatshokk ja lõpuks vesi ning puljongikuubik. Keeda kaanega kaetult tubli 5 minutit. Lisa rõõsk koor, singikuubikud, hakitud petersell, sool ja tshillikaste. Lase kaste keema ja paku seda keedetud vigurmakronide juurde.ServeerimisviisServeeri kuumalt.Lisandid

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes