Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

ÜRDIKASTE

Ürtide ja kooreseguse hapupiima kaste. Serveeri kartuli- kala- või aedviljasalati kastmena. Sobib ka dipikastmeks ning küpsetatud kala juurde. Valmistamisaeg u 5 minutit.

kuni 20 min

5

Retsept
portsjonile
3/4-1 dl hakitud värskeid ürte (tilli, murulauku, basiilikut, peterselli)
2 dl kooresegust hapupiima (hapukoore-keefiri segu, soomlaste kermaviili)
1/2 tl sidrunipipart
1 tl sinepit
1 ml soola (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
veidike valget pipart
ValmistusviisLõigu ürdid joogiklaasi kääridega hästi peeneks. Sega kausis kõik ained. Serveeri kartuli-, kala- või aedviljasalati kastmena. Sobib ka dipikastmeks ning küpsetatud kala juurde.ServeerimisviisEnne serveerimist lase mõnda aega külmas maitsestuda.Lisandid

Märksõnad

ürdikaste

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana