Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

PEEDI-HAKKLIHAKASTE

Hakklihakastmesse on lisatud riivitud peeti. Valmistamisaeg u 40 minutit.
Retsept
portsjonile
300 g peeti
1 suur sibul
25 g margariini või võid
300 g hakkliha
3 dl vett
1 liha- või aedviljapuljongikuubik
1 tl sidrunipipart
1/2 tl majoraani või punet
1 dl hapukoort
Valmistusviis
Koori peedid ja sibul. Riivi need ning sega riivitud aineid pannil margariinis või võis. Lisa vähehaaval hakkliha ja sega kogu aeg. Tühjenda panni sisu potti, lisa vesi, puljongikuubik ja maitseained. Keeda kastet tubli pool tundi ning lisa lõpuks hapukoor.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Keedetud kartulid või makaronid. Roheline lehtsalat muudab punase roa kergemaks.

Märksõnad

peedi-hakklihakaste

KOMMENTAARID

SinuKati 23.sept 2006 15:38
Aga jahu ei käi sisse? Kas vedel ei tule?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga