Uudiskiri Instagram Facebook
 
Hommikusöögid

HAKKLIHA PRUUNIDE UBADEGA

Hommikusöögid

HAKKLIHA PRUUNIDE UBADEGA

kodune
PrindiSoovita sõbrale
Hakklihahautis pruunide ubade ja mustade oliividega. Valmistamisaeg u 30-35 minutit. Sobib hästi pastakastmeks.

20-40 min

30

Retsept
portsjonile
500 g hakkliha
1 suur purk pruune konservube
1 dl vedelamat tomatipastat
1 dl hapukoort
1 suur sibul
hakklihamaitseainet
küüslaugupulbrit
basiilikut
koriandri seemneid
purustatud musta pipart
veidike Cayenne'i pipart
2 kanapuljongikuubikut
praadimiseks õli
vett
musti oliive
ValmistusviisPruunista hakkliha väheses rasvas ja maitsesta. Prae samas ka peeneks hakitud sibul. Kalla hakkliha-sibulasegu pannilt potti ja lisa tomatipasta, hauta kergelt läbi. Lisa vesi ja puljongikuubikud. Keeda tasasel tulel u 10 minutit, seejärel lisa loputatud oad, mustad oliivid ja kuumuta koos läbi. Tõsta pott tulelt ja lisa segades hapukoor ning kuumuta veel kord läbi. Vajadusel maitsesta soolaga.ServeerimisviisServeeri kohe pärast valmistamist.LisandidKeedetud makaronid.

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga